Wojewódzki Inspektorat Weterynarii w Szczecinie

Ogłoszenie o naborze nr 1726ARCHIWALNE z dnia 20.07.2016 r.

  • Oferty do
    8

    sierpnia

    2016

  • Wymiar etatu
    1
  • Stanowiska
    2
  • Status
    koniec naboru
  • Dodatkowe
    Pierwszeństwo dla osób z niepełnosprawnościami

    Ogłoszenie z tym symbolem oznacza, że pierwszeństwo w zatrudnieniu mają osoby z niepełnosprawnościami, które spełniają wszystkie następujące warunki

    • złożyły w terminie ofertę wraz z dokumentem potwierdzającym niepełnosprawność,
    • spełniają warunki wymienione w ogłoszeniu,
    • po rekrutacji znalazły się w gronie najlepszych kandydatów.
Nabór zakończony. Wynik naboru dostępny jest TUTAJ


Zachodniopomorski Wojewódzki Lekarz Weterynarii poszukuje kandydatów/kandydatek na stanowisko

asystent w zakładzie higieny weterynaryjnej

do spraw:

Pracownia Mikrobiologii Środków Spożywczych Oddziału Zakładu Higieny Weterynaryjnej w Koszalinie



Miejsce wykonywania pracy:

Koszalin

Oddział Zakładu Higieny Weterynaryjnej w Koszalinie
75-816 Koszalin ul. Połczyńska 72

Adres urzędu:

Wojewódzki Inspektorat Weterynarii
ul. Ostrawicka 2
71-337 Szczecin

WARUNKI PRACY

- praca laboratoryjna w godzinach 7,00 – 15,00, - wyjazdy służbowe w celach szkoleniowych, - bezpośredni kontakt z patogenami bakteryjnymi chorobotwórczymi dla ludzi, - obsługa sprzętu diagnostycznego i specjalistycznych zestawów diagnostycznych, - praca wykonywana jest w budynku nie posiadającym podjazdu, - brak jest odpowiednio dostosowanych toalet dla osób niepełnosprawnych. - miejsce pracy w siedzibie Inspektoratu mieści się na pierwszym piętrze budynku biurowo-laboratoryjnego.

ZAKRES ZADAŃ

  • Wykonywanie badań i nadzór nad wykonywaniem badań mikrobiologicznych w Pracowni Mikrobiologii Środków Spożywczych.
  • Dokumentowanie badań mikrobiologicznych żywności w Systemie Zarządzania Jakością.
  • Nadzór nad wyposażeniem pomiarowym i badawczym.
  • Nadzór nad pracownikami Pracowni Mikrobiologii Środków Spożywczych.
  • Opracowywanie statystyk z prowadzonych badań.
  • Planowanie zakupów i nadzór nad zasobami w Pracowni Mikrobiologii Środków Spożywczych.
  • Planowanie badań i współpraca z klientem.

WYMAGANIA NIEZBĘDNE

  • Wykształcenie: wyższe lekarz weterynarii, biolog, mikrobiolog, technolog spożywczy, żywnościowy
  • doświadczenie zawodowe: 1 rok w obszarze badań mikrobiologicznych żywności lub pasz.
  • znajomość języka zachodnioeuropejskiego w stopniu komunikatywnym
  • Posiadanie obywatelstwa polskiego
  • Korzystanie z pełni praw publicznych
  • Nieskazanie prawomocnym wyrokiem za umyślne przestępstwo lub umyślne przestępstwo skarbowe

WYMAGANIA DODATKOWE

  • umiejętność obsługi komputera (Word, Excel),
  • dyspozycyjność, staranność, rzetelność, obowiązkowość
  • odporność na stres, kultura pracy i kultura osobista

DOKUMENTY I OŚWIADCZENIA NIEZBĘDNE

  • Życiorys/CV i list motywacyjny
  • Kopie dokumentów potwierdzających spełnienie wymagania niezbędnego w zakresie wykształcenia
  • Kopie dokumentów potwierdzających spełnienie wymagania niezbędnego w zakresie doświadczenia zawodowego / stażu pracy
  • Oświadczenie o posiadaniu obywatelstwa polskiego albo kopia dokumentu potwierdzającego posiadanie polskiego obywatelstwa
  • Oświadczenie o wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych do celów naboru
  • Oświadczenie o korzystaniu z pełni praw publicznych
  • Oświadczenie o nieskazaniu prawomocnym wyrokiem za umyślne przestępstwo lub umyślne przestępstwo skarbowe

DOKUMENTY I OŚWIADCZENIA DODATKOWE

  • Kopia dokumentu potwierdzającego niepełnosprawność - w przypadku kandydatek/kandydatów, zamierzających skorzystać z pierwszeństwa w zatrudnieniu w przypadku, gdy znajdą się w gronie najlepszych kandydatek/kandydatów

TERMINY I MIEJSCE SKŁADANIA DOKUMENTÓW

  • Dokumenty należy złożyć do: 08.08.2016
  • Decyduje data: stempla pocztowego / osobistego dostarczenia oferty do urzędu
  • Miejsce składania dokumentów:
    Wojewódzki Inspektorat Weterynarii w Szczecinie 71-337 Szczecin ul. Ostrawicka 2 z dopiskiem „oferta zatrudnienia w służbie cywilnej –asystent Pracownia Mikrobiologii Środków Spożywczych Oddział ZHW Koszalin (liczy się data stempla pocztowego ).

INNE INFORMACJE:

W miesiącu poprzedzającym datę upublicznienia ogłoszenia wskaźnik zatrudnienia osób niepełnosprawnych w urzędzie, w rozumieniu przepisów o rehabilitacji zawodowej i społecznej oraz zatrudnianiu osób niepełnosprawnych, nie wynosi co najmniej 6%.

Nasz urząd jest pracodawcą równych szans i wszystkie aplikacje są rozważane z równą uwagą bez względu na płeć, wiek, niepełnosprawność, rasę, narodowość, przekonania polityczne, przynależność związkową, pochodzenie etniczne, wyznanie, orientacje seksualną czy też jakąkolwiek inną cechę prawnie chronioną.
Kandydaci zakwalifikowani zostaną powiadomieni o terminie rozmowy wstępnej.
Oferty otrzymane po terminie nie będą rozpatrywane.
Rozpatrzeniu nie będą podlegać oferty niespełniające wymagań określonych w ogłoszeniu a także oferty, które nie zawierają kompletu wymaganych dokumentów oraz własnoręcznych podpisów pod listem motywacyjnym i pod oświadczeniami. Przyjmujemy tylko kompletne kserokopie dokumentów. Oferty odrzucone zostaną komisyjnie zniszczone w ciągu miesiąca
od daty zakończenia naboru. Na wniosek kandydata złożone dokumenty mogą być zwrócone do rąk kandydata za osobistym pokwitowaniem.
Dodatkowe informacje można uzyskać pod numerem telefonu (094) 343 90 41,
( 094 ) 343 90 23 , (091) 4898221.
Proponowane wynagrodzenie zasadnicze: 2800 zł brutto.



Liczba odwiedzin: 2823

Wytworzył/odpowiada: Zachodniopomorski Wojewódzki Lekarz Weterynarii

Jednostka organizacyjna: Wojewódzki Inspektorat Weterynarii w Szczecinie

Udostępnił: Maria Hołody

Komórka organizacyjna: kadry

Wprowadzono: 20.07.2016

Strona używa plików cookies, aby ułatwić Tobie korzystanie z serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza wyrażenie zgody. Więcej informacji w Polityce prywatności.

×